Ingezonden blog artikel

Ingezonden blog artikel

Franklin method

Ik had mijzelf er al eens in verdiept om misschien naast mijn eigen lesgeven hier ook deze opleiding te gaan volgen. Toen ik las dat alles in het Engels was, heb ik niet al te lang na hoeven denken om het toch niet te gaan doen. Gerda liep met het rijden tegen wat problemen aan waarop ik aangaf dat deze methode bestond. Zo kwam voor Gerda het een na het ander en mocht ik proef persoon zijn voor haar examen opdracht. Wat voor mij tijdens deze les een eye opener was, is dat als ik iets te zwaar in het zadel ga zitten. Waardoor ik mijn paard die schijnbaar heel gevoelig is, op de rem zet. Dit is waarschijnlijk het probleem wel eens geweest op wedstrijden. door net even anders te gaan zitten om voor het oog de puntjes op de i te zetten. Maar in werkelijkheid dus eigenlijk helemaal niet. Een spontane bewustwording door een oefening te doen waarbij bij mij een lampje ging branden. Terwijl de examen opdracht om iets anders had moeten gaan, had Gerda een hele goede casus en was de les voor mij echt een eye opener en was ze ook nog eens in 1x geslaagd. Ondanks dat Gerda er tegen op zag mij te gebruiken omdat ze dacht dat word een lastig putje. Ik heb er dus daadwerkelijk iets aan gehad! En misschien wel een hele belangrijke stap in mijn wedstrijdsport. Door omstandigheden ben ik nog niet weer onder zadel met dit paard gestart. Maar de toekomst zou het verder uitwijzen.

Bedankt Gerda en heel veel succes met je bedrijf en wat ik je wil meegeven, blijf in jezelf geloven en wijk niet van jou idee├źn en plannen af ondanks wat anderen vinden!

Ilona Greven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*